Golf speelautomaten?

Golf is dus niet meer de typische sport van de elite. Ook zie je golf steeds meer doordringen in ons dagelijks leven. Er zijn computergames van gemaakt, op reclame zie je professionele golfers reclame maken voor autos en ga zo maar door. Bij onze toektocht op internet naar de leukste en best beoordeelde golfspelletjes voor bespreking & plaatsing in deze website, al dan niet online,  kwamen we zelfs iets voor ons volledig nieuws tegen; de titel van het nieuwsbericht klopt dan ook. We kwamen golf speelautomaten tegen op het portaal gokkasten.info ...Dat zijn gokkast spellen waarin Golf dus centraal staat.

Het moet niet gekker worden maar het is toch echt zo & daarbij waren het ook nog best grappige golf- icm gokspelletjes om te spelen ook nog. Je kan deze games zowel gratis of tegen betaalde inzet spelen & dan heb je dus ook nog de kans om iets te winnen.

Nummer 1 is de golfautomaat : Argyle Open gokmachine. Deze crossover tussen golf en een gokkast is leuk voor zowel de gokker als de golfer die eens iets anders wi. Geniet van dit automaten spel. De fruitkast heeft 5 rollen icm maar liefst 40 winlijnen. Hiernaast is er sprake van een scattersymbool, zijn er wilds aanwezig en kun je free spins winnen. Bekijk hier de Argyle Open.

De nummer 2 is de Golden Tour speelautomaat en ook dit is weer een combinatie van een gokautomaat en het golfspel. Uiteraard komt het er wel weer op neer zoals met elke automaat om de juiste combinatie te maken en win. We zouden zeggen, probeer maar eens een virtueel balletje te schieten :)

< Terug naar overzicht
Het laatste nieuws:

Golf speelautomaten?...

Het is een feit dat steeds meer mensen in hun vrije tijd golf gaan beoefenen als ontspanning + tijdverdrijf. Golf wordt hierbij ook steeds laagdrempeliger. De toetredekosten van veel Golfbanen; vooral de nieuwe golfbanen die net de markt betreden zijn enorm gezakt qua prijs de laatste jaren.

Golfen op vakantie in Portugal...

Geniet van het heerlijke weer terwijl u een par slaat op een prachtige golfbaan

Laatst toegevoegd