Golfen op vakantie in Portugal

Houdt u er niet van om de hele vakantie stil te zitten in de zon of aan het zwembad, dan kunt u ervoor kiezen om lekker te gaan golfen tijdens de vakantie. Golf is een prachtige sport en kan gespeeld worden door iedereen. Het is wel belangrijk als u golf wilt gaan spelen dat u eerst lessen neemt want een GVB is verplicht op alle golfbanen. Een GVB is ongeveer gelijk aan een rijbwijs alleen dan voor de golfbaan. Nadat u uw Golfvaardigheid bewijs behaalt heeft kunt u golfen op een groot aantal banen, er zijn namelijk ook clubs waarbij een minimale handicap gevraagd wordt. Meerdere landen waar prachtige golfbanen zijn waar op gespeeld kan worden tijdens een vakantie. Een van deze land is Portugal waar u vele golfclub kunt vinden. Wij vonden enkele prachtige vakantiehuizen via de website Vakantiehuishurenonline.nl van Ziezo Vakanties waar u direct een portugees vakantiehuis in de buurt van een golfclub kunt huren.

Golfvakantie in Portugal

Gaat u lekker op vakantie met uw vrienden of familieleden en wilt u niet gehele vakantie aan het zwembad liggen, maar ook wat activiteiten gaan ondernemen dan kunt u ervoor kiezen om te gaan golfen. Portugal biedt namelijk naast een lekker klimaat ook prachtige golfbanen er zijn zelfs banen ontwikkelt waarbij een hotel of resort gelegen is. Dit zorgt er voor dat u niet hoeft te reizen naar een golfbaan in de buurt als u een balletje wilt gaan slaan. In Algarve liggen een groot aantal golfclubs zoals de Pernina Golf & Resort Le Meridien. Dit is een golfbaan die ontwerpen in 1966 en de eerste golfclub in Algarve. Er zijn waterpartijen en bunkers aangelegd in de baan om de vlakte te compenseren en vanaf bijna elke holes kan er worden uitgekeken op de Middellandse Zee. De Portugees Open golfwedstrijden zijn een lange tijd op de Penina golfbaan gespeeld.

Portugal biedt meer golfbanen

In de regio Lissabon, Costa D Oestse kunnen ook verschillende prachtige golfbanen gevonden worden. Een van deze banen is de Penha Longa Golf Club gelegen in Sintra een schitterende golfclub met 18 holes. Bij deze golfclub zijn meerdere malen internationale en nationale wedstrijden georganiseerd. Op deze baan kunt niet alleen genieten van uitdagende holes maar ook van een subliem uitzicht van 6 en 13. Gaat u dit mooie uitzicht bekijken en genieten van het heerlijke klimaat?

< Terug naar overzicht
Het laatste nieuws:

Golf speelautomaten?...

Het is een feit dat steeds meer mensen in hun vrije tijd golf gaan beoefenen als ontspanning + tijdverdrijf. Golf wordt hierbij ook steeds laagdrempeliger. De toetredekosten van veel Golfbanen; vooral de nieuwe golfbanen die net de markt betreden zijn enorm gezakt qua prijs de laatste jaren.

Golfen op vakantie in Portugal...

Geniet van het heerlijke weer terwijl u een par slaat op een prachtige golfbaan

Laatst toegevoegd