Golfvakantie Frankrijk

Bent u er nog niet helemaal uit waar u deze zomer op vakantie gaat? Wilt u een actieve vakantie? En bent u een golf liefhebber? Dan is een golfvakantie iets voor u! Golf vakanties kunnen in heel veel vakantielanden worden gevierd zoals Amerika, Zuid-Afrika, Portugal, Spanje en natuurlijk Frankrijk. Het land Frankrijk is een van de populairste vakantie landen en in dit land kunt u nu ook terecht voor een golfvakantie. Frankrijk is net als Nederland op gedeeld in verschillende delen en groot aantal van deze delen kunt u genieten van het weg slaan van een balletje op een prachtige golfclub.

Kies voor een golfclub in Aquitaine

In de regio Aquitaine liggen meerdere schitterende golfbanen die zeker een bezoekje waard zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Golf d'Arcangues waar u tegen het golfen kunt uitkijken op de Pyreneen. De holes van de golfclub Golf d'Arcangues zijn goed onderhoud en beschikken daarom over een hoogwaardige kwaliteit. Maar u kunt ook kiezen voor Golf de Biarritz-le-Phare dit is een technische baan met beschermde zand bunkers. De baan is gelegen in een unieke omgeving en is zeer goed onderhouden.

Meer golfclubs in Frankrijk

In de regio Elzas liggen onder meer de volgende golfclubs: Golf d'Ammerschwihr,  Alsace Golf Club, Golf Club des Bouleaux en Golf de la Wantzenau. Ook in de regio Parijs zijn prachtige golfbanen te vinden zoals onder andere: Golf de Crecy, Golf des Yvelines, Golf de la Vaucouleurs en Golf National. Over het algemeen zijn de banen in Frankrijk allemaal netjes onderhouden. Let er wel op dat in Frankrijk het weer net zo wisselvallig kan zijn zoals in Nederland. Kies er voor om tijdens de zomervakantie lekker te gaan golfen in dit land, een lekker temperatuurtje tijdens het golfen is namelijk heerlijk.

< Terug naar overzicht
Het laatste nieuws:

Golf speelautomaten?...

Het is een feit dat steeds meer mensen in hun vrije tijd golf gaan beoefenen als ontspanning + tijdverdrijf. Golf wordt hierbij ook steeds laagdrempeliger. De toetredekosten van veel Golfbanen; vooral de nieuwe golfbanen die net de markt betreden zijn enorm gezakt qua prijs de laatste jaren.

Golfen op vakantie in Portugal...

Geniet van het heerlijke weer terwijl u een par slaat op een prachtige golfbaan

Laatst toegevoegd