Op golfvakantie in Amerika

Wilt u lekker genieten op vakantie en toch uw favoriete sport, golf, spelen dan kunt u kiezen voor een golfvakantie. Amerika, het is een geweldig vakantieland voor iedereen biedt dit land wel iets moois, zoals prachtige natuur, drukke steden met vele winkels en groot aantal bezienswaardigheden verspreid over het gehele land. En ook op het gebied van golfbanen is het aanbod van die land gigantisch, u kunt er zelfs voor kiezen op een golf rondreis te gaan. De golfclubs in Amerika staan voor grote banen met veel holes, goede kwaliteit en perfecte service. Zo geniet u dus optimaal van uw golfvakantie.

Verschillende golfvakantie bestemmingen

Doordat Amerika een groot land heeft beschikt het over meerdere mooie bestemmingen waar schitterende golfbanen gevonden kunnen worden. Een golftrip naar San Francisco waarbij u de volgende golfclubs kunt bezoeken Presidio Golf Course, Golden Gate Park Golf Course of The Presidio Log Cabin. Maar er zijn natuurlijk meer mooie plekken met sublieme golfbanen zoals Florida waar u maar liefst kunt spelen op 1.400 verschillende banen. En elke golfbaan heeft zijn eigen kenmerken bijvoorbeeld waterpartijen of thema's. Sla een balletje op een van de volgende golfclubs in Florida; Doral Golf Resort, Lake Side Countryclub Inverness of Grand Cypress Golf Resort.

Sla u slag in Amerika

Bent u een golfliefhebber en doet u in uw vrije tijd niks liever dan golfen dan is het een idee om te gaan voor een golfreis. Het land Amerika biedt vele mooie golfbanen waar u ook kunt kiezen voor een golftrip waarbij u meerdere golfclubs gedurende vakantie bezoekt. Zo kunt u kiezen voor uitdaging en afwisseling tijdens vakantieverblijf in Amerika.

< Terug naar overzicht
Het laatste nieuws:

Golf speelautomaten?...

Het is een feit dat steeds meer mensen in hun vrije tijd golf gaan beoefenen als ontspanning + tijdverdrijf. Golf wordt hierbij ook steeds laagdrempeliger. De toetredekosten van veel Golfbanen; vooral de nieuwe golfbanen die net de markt betreden zijn enorm gezakt qua prijs de laatste jaren.

Golfen op vakantie in Portugal...

Geniet van het heerlijke weer terwijl u een par slaat op een prachtige golfbaan

Laatst toegevoegd