Spaanse golfbanen

Helemaal tot rust komen dat is toch wel de grootste reden dat wij alle op vakantie gaan. En dat kan natuurlijk perfect tijdens het weg slaan van een lekker balletje op de golfbaan. Wat is nou mooier dan een genieten van prachtige fairways, schitterende greens en heerlijke weertje. De sport golf is de laatste jaren steeds meer in opkomst en dat is dan ook te zien in de stijging van vakantiegangers die kiezen voor een golfvakanties.

Golfbanen in Spanje

Een prachtig land om op vakantie te gaan dat is Spanje door het lekker aangename klimaat en de sublieme natuur. Wilt u op vakantie lekker golfen dan heeft u keuze uit een groot aantal golfbanen met een schitterend vakantiecomplex. In het vakantieland Spanje zijn de afgelopen jaren vele golfbanen ontwikkeld. En niet alleen op de vasteland van Spanje kan er gegolfd worden maar ook de eiland als Tenerife en La Gomera zijn golfbanen te vinden.

Kijkje in aanbod van golfbanen in Spanje

De Aloha Golf Club is gevestigd in Costa del Sol en ontworpen door de Javier Arana. Centraal tussen de holes op de golfbaan staat de zeer oude Johannesbroodbom. In het bijgelegen complex zijn maar liefste 1200 vakantiehuisje te vinden. La Cala Golf & Country Club is een golfclub gelegen in de provincie Malaga. De golfbaan is gevestigd tussen het natuurgebied Mijas en de Middellandse Zee. Dit zorgt natuurlijk voor een prachtig uitzicht op de golfbaan. Maar de golfbaan The San Roque Club is ook zeker een bezoekje waard. Buiten de prachtige holes kunt u ook het zwembad en de tennisbanen bezoeken. Geniet van een heerlijke golf vakantie waar u de stress helemaal eruit slaat op de golfbaan.

< Terug naar overzicht
Het laatste nieuws:

Golf speelautomaten?...

Het is een feit dat steeds meer mensen in hun vrije tijd golf gaan beoefenen als ontspanning + tijdverdrijf. Golf wordt hierbij ook steeds laagdrempeliger. De toetredekosten van veel Golfbanen; vooral de nieuwe golfbanen die net de markt betreden zijn enorm gezakt qua prijs de laatste jaren.

Golfen op vakantie in Portugal...

Geniet van het heerlijke weer terwijl u een par slaat op een prachtige golfbaan

Laatst toegevoegd