Golf artikelen

Bent u op zoek naar nieuwe golfclubs, golftas, golfballen, golfschoenen, golftrollyes of andere golfaccessoires. Dan hebben wij enkele goede adviezen voor u. We bevelen alleen de artikelen aan die door de professionals gebruikt worden of ideaal zijn voor de beginnende golfer. Onze keuzes worden genomen door onze trendwatchers die zelf ook de sport maar wat graag beoefenen. De golf artikelen zijn bij vrijwel alle golfwinkels bij u in de buurt verkrijgbaar. Online kunt u kijken bij golfshops als Top golfshop.

Start met een beginnerspakket

Zeker voor de onervaren speler is het belangrijk om te weten dat er leuke beginnerspakketten zijn en voor de linkshandigen onder ons, let op dat u ook een linkshandige club koopt! Niet alleen wordt er gekeken naar je sterke hand maar ook naar het geslacht. De vrouwelijke clubs zijn wat lichter en korter. Naast pakketten kunt u ook clubs los kopen en ook hier kunt u kiezen uit verschillende prijsklassen. Ook is uw club te customizen, hoeveel graden is de club, wat is het gewicht en wat is de lengte van de steel.

Bescherm uw clubs met een golftrolley

U moet uw clubs natuurlijk ook vervoeren, hiervoor zijn de golftrolleys voor in het leven geroepen. Hierin heeft u de keus uit bijvoorbeeld 2 wielen maar ook 3 of 5. Duwen, trekken of zelfs elektrisch aangedreven. Dit laatste heeft natuurlijk wel een prijskaartje. Voor extra grip tijdens uw swing is het handig om een stevig paar golfschoenen aan te hebben. Zodoende kunt u zich beter nestelen in de grond en heeft u meer controle over de slag.

Het laatste nieuws:

Golf speelautomaten?...

Het is een feit dat steeds meer mensen in hun vrije tijd golf gaan beoefenen als ontspanning + tijdverdrijf. Golf wordt hierbij ook steeds laagdrempeliger. De toetredekosten van veel Golfbanen; vooral de nieuwe golfbanen die net de markt betreden zijn enorm gezakt qua prijs de laatste jaren.

Golfen op vakantie in Portugal...

Geniet van het heerlijke weer terwijl u een par slaat op een prachtige golfbaan

Laatst toegevoegd