Golfspelers

De golfsport kent enkele grote namen in het heden en verleden. Hier onder kunt u terecht voor informatie over de golfsterren.

Tiger Woods: De bekendste golfer aller tijden, Tiger Woods. Niet alleen een fantastische golfer maar ook een goed zakenman. Hij heeft de titel van eerste multimiljardair al reeds verdient. Ook is zijn persoon bekend door de buitenechtelijke relaties, hierdoor stopte Tiger woods een tijd met golven.

Robert-Jan Derksen: Een van de Nederlandse professionals is Robert-Jan Derksen. Hij maakte zijn debuut op 20 jaarige leeftijd. In totaal heeft hij 2 Europese PGA Tours gewonnen. U zult vast denken hoe komt deze man aan zijn geld? Een jaar zonder grote prijze levert toch nog ongeveer 3- a 4 honderdduizend euro op.

Arnold Palmer: Een oude Amerikaanse golfheld, Arnold Palmer. Tijdens zijn cariere die van 1955 tot en met 1973 heeft geduurd heeft hij maar liefst 62 toernooien gewonnen. Door deze prestaties wordt hij gezien als een van de grootste spelers ooit.

Severiano Ballesteros: De bekendste golfer uit Spanje, Severiano Ballesteros. In het jaar 1974 werd hij professioneel golfer waarna hij 2 jaar later zijn eerste overwinning in de Europese PGA Tour vierde. Op zijn 19e won hij al de Dutch open en hij zou ook jaren lang op Nr. 1 staan op de wereld ranglijst. Echter kwam in 2008 het nieuws dat hij een hersentumor had. Hieraan zou hij overlijden op 54-jarige leeftijd.

Het laatste nieuws:

Golf speelautomaten?...

Het is een feit dat steeds meer mensen in hun vrije tijd golf gaan beoefenen als ontspanning + tijdverdrijf. Golf wordt hierbij ook steeds laagdrempeliger. De toetredekosten van veel Golfbanen; vooral de nieuwe golfbanen die net de markt betreden zijn enorm gezakt qua prijs de laatste jaren.

Golfen op vakantie in Portugal...

Geniet van het heerlijke weer terwijl u een par slaat op een prachtige golfbaan

Laatst toegevoegd