Golfmode

Wanneer u een golfer bent dan weet u dat er bepaalde etiquette zijn die nageleefd dienen te worden bij de golfclub. Zo zijn er ook etiquette op het gebied van het dragen van kleding, deze zijn het dragen van een kraagje op de baan waar er gewezen wordt op dat t-shirts, truien en pullover een polo kragen dienen te hebben. Ook is het niet toegestaan om een spijkerbroek te dragen op de baan maar een stoffen broek zoals een chino. Let er wel op dat elke baan andere regels kan hebben echter zijn dit de basis regels.

Bovenkleding bij golf

Er zijn een groot aantal mooie kledingstukken waaraan een polo kraagje zit en die dus gedragen kunnen worden op de golfbaan. Hierbij zijn er meerdere opvallende merken die zich specifiek rekenen op de golf doelgroep zoals bijvoorbeeld Ralph Lauren, Hugo Boss, Tommy Hilfiger en Nike. Maar er zijn ook merken die zich niet focussen op het ontwikkelen van golfkleding maar die wel polo en pullovers maken met een kraag. Deze kledingmerken zijn onder meer Pepe Jeans (zie: Uniq kleding), Antony Morato, Zumo en Guess (zie: Guessonlineshop.nl). Door het dragen van deze merken kunt u modieuze de golfbaan op gaan.

Draag mooie golfkleding

Naast het dragen van een top met een kraag is ook het dragen van een golfhandschoen belangrijk op de baan. Het dragen van een golfhandschoen tijdens het golfen krijgt u meer grip op de baan en waardoor er beter resultaat behaalt kan worden. Hoofddeksels zoals caps, hoeden en petten mogen gedragen worden gedurende de golf match op de baan echter mogen deze niet gedragen worden in het clubhuis. Zo er voor dat u zich aan de etiquette houdt en er verzorgt uit ziet op de baan.

Het laatste nieuws:

Golf speelautomaten?...

Het is een feit dat steeds meer mensen in hun vrije tijd golf gaan beoefenen als ontspanning + tijdverdrijf. Golf wordt hierbij ook steeds laagdrempeliger. De toetredekosten van veel Golfbanen; vooral de nieuwe golfbanen die net de markt betreden zijn enorm gezakt qua prijs de laatste jaren.

Golfen op vakantie in Portugal...

Geniet van het heerlijke weer terwijl u een par slaat op een prachtige golfbaan

Laatst toegevoegd