Over ons

EquipeGolf is een website die serieuze informatie combineert met het luchtige. Zo kunt u terecht voor hoog aangeschreven artikelen maar ook leuke en luchtige spelletjes. Vandaar dat men vaak lang op onze website blijft.

Ontdek alles omtrent golfen

We zijn een onafhankelijke aanbieder van informatie en artikelen. We hebben er naar gestreefd om alle golfbanen van Nederland te vermelden op onze site, mocht u er toch een missen laat dit ons weten! Onze Top 10 is gebaseerd op de ervaringen van onze trendwatchers en verslagen die we ontvangen van onze bezoekers. De artikelen die u vindt op onze website zijn gebaseerd op de keuzes van de professionals, we laten ons dus inspireren door wat zij momenteel het besten achten.

Start met het spelen van golfgames

De geselecteerde games zijn gekozen op originaliteit en onderscheidend vermogen. Heeft u zelf nog een leuk golfspelletje waarvan u denkt dat deze van toegevoegde waarde zou kunnen zijn? Laat het ons weten. We staan altijd open voor de meningen van onze bezoekers. Altijd al willen weten hoe professionals hun sport beoefenen en hoe ze dit hoge niveau hebben bereikt? We hebben enkele artikelen over de grootste golfers van het moment, hierbij moet u denken aan: Tiger Woods, Robertjan Derksen, Phil Mickelson, Maarten Lafeber en Arnold Palmer. Zo ziet u ook dat de Nederlanders ook meetellen in de golfwereld. Ook worden enkele oude golflegendes besproken en vergelijken we de sport van toen met het heden.

Het laatste nieuws:

Golf speelautomaten?...

Het is een feit dat steeds meer mensen in hun vrije tijd golf gaan beoefenen als ontspanning + tijdverdrijf. Golf wordt hierbij ook steeds laagdrempeliger. De toetredekosten van veel Golfbanen; vooral de nieuwe golfbanen die net de markt betreden zijn enorm gezakt qua prijs de laatste jaren.

Golfen op vakantie in Portugal...

Geniet van het heerlijke weer terwijl u een par slaat op een prachtige golfbaan

Laatst toegevoegd