Golf games

Naast dat het echte spelletje golf enkele spelvormen kent, neem bijvoorbeeld midgetgolf zijn er ook vele soorten virtuele golfgames. Supersnel golven met bijvoorbeeld Turbogolf is een van de mogelijkheden maar ook Caribisch minigolf behoort tot de mogelijkheden. Ook kun je realistisch golven met de gratis minigame Ryder Cup Golf. Niet alleen Ryder Cup Golf is gratis maar al onze spellen en informatie is gratis beschikbaar. Voor de persoon die de afslag wil oefenen op de Teeing Ground kan terecht bij Golf Jam. Hier leert u hoe u rekening kunt houden met wind van rechts, links of wind mee of tegen. Een onschuldig maar leerzaam spel waar u hetgeen wat u heeft geleerd toe kunt passen op de werkelijkheid. Everybody Golf is een spel met een humoristische inslag en is wellicht bedoeld voor de wat jongere golfer. Via deze weg maakt men onschuldig kennis met golf.

Speel nu golf spelletjes online

De golf spellen zijn bedoelt om op een onschuldige manier de tijd door te komen, geld bedragen worden niet verstrekt. Het is dan ook niet mogelijk om deel te nemen aan virtuele cashgames via onze site. Hiervoor bezoekt u bv een gespecialiseerde website als nlgokkasten.com. De enigste manier om het geld te laten rollen op onze site is in de categorie artikelen. Hier vindt u dan ook stat of the art gear wanneer het gaat om golf. We wensen u bijzonder veel speel plezier op onze site en hopen dan ook dat u net zo veel van het spelletje golf geniet als wij.

Alle games
       
Putt it in   Mile High Club   Dumbolf   Wonderputt   Verti Golf
Het laatste nieuws:

Golf speelautomaten?...

Het is een feit dat steeds meer mensen in hun vrije tijd golf gaan beoefenen als ontspanning + tijdverdrijf. Golf wordt hierbij ook steeds laagdrempeliger. De toetredekosten van veel Golfbanen; vooral de nieuwe golfbanen die net de markt betreden zijn enorm gezakt qua prijs de laatste jaren.

Golfen op vakantie in Portugal...

Geniet van het heerlijke weer terwijl u een par slaat op een prachtige golfbaan

Laatst toegevoegd